maanantai 18. marraskuuta 2013

Kiitos :)

En tiiä, mut halusin vaan kiittää siitä et seuraatte tätä blogii, aktiivisesti tai satunnaisesti. Tosin eihän tätä vois ees kauheen aktiivisesti seurata ku postauksii et tuu niin usein...

Musta jotenki tuntuu et tän blogin tarkotus on hävinny...? Tosin eihän oli alunperinkään mitää erikoista tarkotusta ollu.


Okei ja nyt näköjään spämmin tänne jotain tällästä ihan turhaa :D Noo eikö se oo välillä kivempi lukee jotain vähä randomimpaa postausta. En vaan keksi aiheita mistä kirjottaa :(
En kuitenkaan halunnu jättää tätä näin lyhyeks postaukseks, koska tuntuu tyhmältä et tos on tyyliin yks lause ja joku random gifi ja sit tadah postaus oli siinä. Ja sitä paitsi keksi mahtavan aiheen kirjottaa :D

Oon lähiaikoina (tai onhan siitä nyt jo vähä pidempi aika) innostunu kuunteleen tyttöbändejä. Sillon ekana vuonna ku aloin tykkään k-popista nii oikeestaan syrjin tyttöbändejä. Okei ehkä vieläki vähä, mut en vaan kestä yli korkeita ääniä. Miesten äänet on vaan parempia.
Esim. Sistar - Give It To Me  1:39 - 1:54... ah en vaan voi sietää tota ääntä. Anteeks en oo mikään erityinen Sistarin fani joten en tiiä niiden nimii ja kuka on kuka :/ Mut siis Give it to me on ihan mahtava biisi. Tosin löysin sen EXOn Weekly Idolin perusteella ku Xiumin ja Suho tanssi sitä :D Mut eihän sillä oo välii mistä se tuli. Noin hyvää biisii ei kannata jättää piiloon :)



Sunmi - 24 hours
Niin moni poikabändin jäsen (esim. Sungjae (BTOB), N (VIXX)  on tanssinu tätä et oli pakko ettii tää biisi. Ja taas kerran, hyvä et löysin :D Tää tuli pääasiassa sen tanssin takii. Se vaan jotenki oli nii puoleensavetävä (?).... En keksi oikeeta sanaa kuvaileen sitä, mut se tanssi jäi silti mieleen. (En löytäny yhtään isompaa gifiä + toi seuraavaki on tosi iso :o)



EvoL - We Are A Bit Different
Tää on oikeesti niin PARAS. En oikeesti pysty varmaan elään ilman tätä, kuuntelen tän joka päivä.
Missä EvoLin comeback Get Upin jälkeen? Okei no joo tulihan Get Up tänä vuonna, mut alku vuodesta on jo ikuisuus. Äitiä alkaa varmaan jo ärsyttään ku kuuntelen tätä biisiiä koko ajan...


9Muses - Wild
Itseasiassa mul ei oo hajuukaan mistä tää biisi tuli. Menin vaa läpi kännykän listaa mitä kaikkii biisejä pitäis ladata ja sit tää vaan oli siel :D Mut tää ei toki ollu mikään helppo löytää mun ipodista, koska siel on 800 biisiä ja sit ku tää tuli nii olin ihan mikä tää biisi on :o Se on vaa hyvä ku voi joskus mennä omia kuvia ja biisejä läpi, jotka on ladannu ja voi vaan huokasta helpotuksesta ettei sitä tarvii tallentaa / ladata, koska se on sul jo.Unohdun välil katteleen mun koneen kuvii ja sit tulee sellanen et hei haluun tallentaa tän, mut sit muistan et meen koneen kuvii läpi ja oon ilonen :)) Miten tää aihe taas lähti johonki ihan muualle?



Ku etin gifejä tähän postaukseen nii sitte google tarjos ihan meijän blogista näitä jotain gifejä koska olin laittanu mun biisilistaan gifejä ja sit se ottaa ne sillain randomisti. Tälläset löyty:

Dongwoo (Infinite)

Kai (EXO)

Se on vaa oikeesti aika outoo ku löytää jonku kuvan joka on omasta blogista :D
Ku olin joskus viime vuonna (siis eri lukuvuosi) atk tunnil ja piti tehä joku mainos juliste kuvankävittelys nii aikani kuluks menin vaa kaikkii googlesta löytyneitä kuvii läpi. Sit ku katon et toihan on tutun näkönen kuva, Ja sit ku kattoo et siin alhaal on tän blogin osote nii tulee sellanen.... ei -olo :D Ne kuvat oli niin huonoja *facepalm* Niinku sanottu musta ei tuu kuvaajaa. Voisinki sitte seuraavassa postauksessa (joo ja millonkohan innostun taas tekeen sen...?) listata noita poikabändien biisejä :)

Mun pitää nyt mennä peseen hiukset ja siin menee aikaa, koska joudun peseen ne keittiön altaassa. Syy siihen etten mee suihkuun on et meille tuli kylpyhuone remontti eikä meil siis oo suihkuu. Ja kaikein lisäks mul ei oikeestaan oo hajuukaan millanen siitä kylpyhuoneesta pitäis tulla. Olin mukana valitsemassa jotain laattoja seiniin ja lattiaan, mut en muista niistä oikein mitään enää. Siis en muista minkä näkösii ne laatat oli.
Onhan se mukavaa ku pitää ettii paikkaa mihin mennä suihkuun. Noo toivottavasti tää on kohta ohi... Ollaan eletty kohta vasta 1 viikko ilman tota kylppäriä ja mä jo ootan et pääsen omaan suihkuun....
Eikä taas tää menin näin randomiks. Nyt öitä!

B.A.P


~Mertsi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti